Ingrediente:
carne de minzat (150 g), ficat de vita tocat (2 linguri), galbenus (1), sare, suc de rosii (2 linguri), morcov fiert (5-6 felii).
Mod de preparare:
Se taie carnea de minzat in doua felii, ca pentru snitele, se bat feliile pe ambele parti si se fierb in aburi sau se inabusa in putina apa, acoperite.Se scot si se umplu cu ficatul, cu morcovul fiert taiat marunt, oul, verdeata si sarea. Se ruleaza feliile de carne si se prind cu scobitori ca sa nu se desfaca, apoi se pun intr-un vas smaltuit, cu sosul de rosii si uleiul si se dau la cuptor 10-15 minute.
Servire:
Se servesc cu piure de cartofi.
Retete pentru afectiuni ale ficatului: Rulade de carne umplute
Publicat de
C.Madalin
on miercuri, 16 decembrie 2009
Etichete:
Afectiuni ale ficatului,
Retete
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu